AAFB Foment signa 37,5 milions d’euros per infraestructures a Balears
Font original: IBdigital

Foment signa 37,5 milions d’euros per infraestructures a Balears

Publicat: 30 / dic / 2010  |  Actualitat ferroviària

El president Francesc Antich i el ministre de Foment, José Blanco, han signat aquest matí a Madrid un conveni que suposarà l’arribada a Balears d’una inversió de 37’5 milions d’euros.

Concretament, es destinaran 23 milions per al tren, per a prosseguir amb les obres d’electrificació de les vies, de modernització dels tallers, i per l’arribada del tren de Manacor fins a Artà. Hi ha 14 milions per a les obres del Port de Ciutadella, i 500.000 euros per a les obres de drenatge de l’autopista de l’aeroport d’Eivissa.

El president Antich, en la seva intervenció, ha agraït la col·laboració al ministre de Foment i ha manifestat que "aquestes inversions són molt importants en moments de crisi perquè ajuden a que sectors, com el de la construcció, puguin mantenir i crear llocs de feina".
Antich ha dit que amb aquest conveni, es culminen una sèrie d’inversions que s’han signat en les darreres dues setmanes. En concret, s’ha signat amb la ministra de Ciència i Tecnologia un conveni de 7’5 milions d’euros per a dos projectes en matèria de Recerca i Innovació: la construcció del Laboratori Universitat-Empresa, i la posada en marxa del Centre BIT Menorca.

En els darrers dies també s’han signat 4 convenis amb el secretari general de Turisme i Comerç per 54 milions d’euros: 4 milions per a la Plataforma Logística de Distribució Turística; 10 per a la Platja de Palma; 20 per al Palau de Congressos; i 20 milions per a diverses infraestructures que gestionaran els Consells Insulars. En total, a les dues darreres setmanes els acords han sumat un valor de 100 milions d’euros.

Tags:  IBdigital